top of page

Hei!

Kokken og Konditoren er startet av kokken Raymond Grimstad og konditoren Linn Therese Skiftesvik.

Utgangspunktet er en nettside som skal ha hovedfokus på god og familievennlig mat laget fra bunn. Vi startet nettsiden fordi vi ønsket å være en inspirasjonskilde for alle som vil lage mer mat, og som er på jakt etter gode og inspirerende oppskrifter.

 

Kompetansen vi har er helt unik, og den vil vi at flere skal ha nytte av. Det er ingenting som gir oss mer glede enn og inspirere nettopp deg til å lage mer mat eller bake mer fra bunn. Rett og slett nyte tiden bak grytene, hengene over kjøkkenmaskinen eller når du nailer den perfekte brøddeigen.

 

Vi skal alltid være her som en stadig utviklende og nyskapende inspirasjonskilde, kun for deg og alle andre!

Fra 2021 er det også mulig å bestille ulike mat-eventer fra oss. Det blir mildt sagt gøy!

Du kan og sjekke ut vår stadig voksende YouTube kanal, der du finner masse gode oppskrifter og inspirasjon. 

Håper det smaker!

DSC02305.jpg
KOKKEN

Raymond Haga Grimstad

Faglært kokk som blant annet har jobbet på de anerkjente Stavanger-restaurantene Tango og N.B. Sørensen Annen etage. Han har deltatt i NM i kokkekunst og Linie Awards, og vant i 2011 Årets Grønne Kokk. De senere årene har han blant annet jobbet som kjøkkensjef i et cateringselskap, holdt kokkekurs og drevet med konsept- og oppskriftsutvikling.

Klarer seg ikke uten sitron i kjøleskapet

DSC02296.jpg

Linn Therese Skiftesvik

Faglært konditor som gikk læretiden sin på Vaaland Dampbakeri i Stavanger. Hun har jobbet som dessertkokk på Straen Fiskerestaurant og Timbuktu, og har hvert ansvarlig for kalde retter og kaker i en kantine i Bergen. 

Klarer seg ikke uten en slikkepott

KONDITOREN

Meldingen er sendt!

kontakt oss
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page