Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan kokkenogkonditoren.no samler inn og behandler personopplysninger.

kokkenogkonditoren.no ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer dette frem under hvert enkelt punkt i denne erklæringen. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

  

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger ved bruk av kokkenogkonditoren.no, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

 

1 Personopplysninger og samtykke

For og abonnere på oppskrifter fra kokkenogkonditoren.no trenger vi din e-post adresse.

I tillegg bruker vi IP adresse for å måle og motta brukerdata, sidens respons tid og hvor lang besøkstid det er på ulike sider/katergorier.

For å kunne behandle disse personopplysningene må jeg ha et samtykke fra deg.

 

Når du oppretter en egen profil samtykker du i at Kokken og Konditoren kan oppbevare informasjonen du sender inn (f.eks. e-postadresse og navn) for å administrere brukertilgang til profilen din. Du kan når som helst slette din brukerprofil og alle oppskrifter du har lagret, enten via «min profil» eller ved å sende en melding via kontaktskjemaet.

 

Når du melder deg på e-postlisten samtykker du i at Kokken og Konditoren kan oppbevare informasjonen du sender inn (f.eks. e-postadresse og navn) til å sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten ved å trykke på «unsubscribe» i et hvilket som helst nyhetsbrev fra Kokken og Konditoren, eller ved å sende en melding via kontaktskjemaet. Du kan når som helst be om at alle data som er registrert på deg slettes.

1.1 Dine rettigheter

 

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som kokkenogkonditoren.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

 

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

 

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

 

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Dette gjelder for de som abonnerer på oppskrifter, se punkt 3.3

 

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

 

1.2 Sikring av personopplysninger

 

Vår nettside bruker Wix.com som hosting plattform. Wix.com gir oss en plattform for å lage nettside med tilhørende løsninger til deg som bruker/kunde. Din data blir lagret via Wix.coms datalager, databaser og andre generelle Wix.com applikasjoner. Data blir lagret på sikre servere bak en brannmur. 

 

2. Bruk av samarbeidspartnere.

 

kokkenogkonditoren.no har ulike samarbeidspartnere med link til deres nettside på vår hjemmeside. Ved bruk av disse linker er det samarbeidspartners og dens tilknyttedes sides personvernerklæring som er gjeldende.

 

3. Informasjonkapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

 

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

 

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.
Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

 

Generell informasjon om bruk av informasjonskapslene finner du under punkt 3.1 til 3.4.

 

Cookies blir bruk ved alle nettsider på Wix.com`s plattform. Under ser du hvilke cookies som brukes: 

3.1 Slik unngår du bruk av informasjonkapsler (cookies)

 

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger.

 

3.2 Analyse

Kokkenogkonditoren.no samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på kokkenogkonditoren.no til analyse.
Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

 

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

 

3.3 Markedsføring

Behandlingsgrunnlaget for e-post markedsføring er samtykke.

Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet som oftest være tilpasset deg.

 

3.4 Personopplysninger til tredjepart

Kokkenogkonditoren.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke.

 

4 Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.

 

 

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på post@kokkenogkonditoren.no

Dette gjelder også om du ønsker og få dine personopplysninger slettet ,eller få dine personopplysninger utlevert.

Kokken & Konditoren_logo.png