
Asianstyle kjøttboller

Kjøttboller må ikke bare serveres med tomatsaus og pasta. Prøv denne twisten med friske, gode og asiatisk inspirerte smaker!
Nivå: Enkel Tid: 30 minutter Porsjoner: 4 stk
Ingredienser:
1 pk karbonadedeig
2 ss havregryn
1 dl melk
1 ts salt
½ ts finhakket chili / chilipulver
1 ss koriander
1 brett nudler
½ stk brokkoli
1 stk granateple
1 stk avocado
3 ss grovhakkede peanøtter
2 dl hoisinsaus
1 stk lime
Slik gjør du:
Ha karbonadedeigen i en bolle sammen med havregryn, salt, finhakket chili og koriander. Rør på lav hastighet mens du sper inn melken. Form til kjøttboller å stek i en panne på middelsvarme med olivenolje.
Mens kjøttbollene steker gjør du klart resten:
Sett vann på kok, kok nuddlene etter anvisning på pakken.
Fjern stein og skall på avocadoen, kutt i grove terninger. Bland med litt limesaft slik at den ikke blir brun.
Finsnitt brokkolien eller rasp den grovt.
Del granateple i to å press ut frøene. Det er lurt og gjøre dette over en sil, slik at ikke juicen renner ut over alt.
Smak til hoisinsaus med limesaft etter ønske.
Server kjøttboller med nuddler og tilbehør.
Håper det smaker!