• Kokken

Asianstyle kjøttboller


Kjøttboller må ikke bare serveres med tomatsaus og pasta. Prøv denne twisten med friske, gode og asiatisk inspirerte smaker!


Nivå: Enkel      Tid: 30 minutter         Porsjoner: 4 stk



Ingredienser:

1 pk     karbonadedeig

2 ss     havregryn

1 dl      melk

1 ts      salt

½ ts     finhakket chili / chilipulver

1 ss     koriander

1 brett nudler

½ stk   brokkoli

1 stk    granateple

1 stk    avocado

3 ss     grovhakkede peanøtter

2 dl      hoisinsaus

1 stk    lime



Slik gjør du:

  1. Ha karbonadedeigen i en bolle sammen med havregryn, salt, finhakket chili og koriander. Rør på lav hastighet mens du sper inn melken. Form til kjøttboller å stek i en panne på middelsvarme med olivenolje.

  2. Mens kjøttbollene steker gjør du klart resten:

  3. Sett vann på kok, kok nuddlene etter anvisning på pakken.

  4. Fjern stein og skall på avocadoen, kutt i grove terninger. Bland med litt limesaft slik at den ikke blir brun. 

  5. Finsnitt brokkolien eller rasp den grovt. 

  6. Del granateple i to å press ut frøene. Det er lurt og gjøre dette over en sil, slik at ikke juicen renner ut over alt.

  7. Smak til hoisinsaus med limesaft etter ønske.

  8. Server kjøttboller med nuddler og tilbehør.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS