top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Asianstyle svin med grønne wraps


Sprø wraps med svin er både sunt, godt og fresht!

Dette er en skikkelig digg, sunn og veldig god variant til helgemiddagen. Bruker du hjertesalat får du knasende sprø og funky freshe wraps.

Svinkjøttet stekes raskt, og smakes til med soya, lime, sriracha og sesamfrø. Servert med glassnudler, mango og avocado har du et ypperlig alternativ til fredagstacoen.


Tid: 20-30 min Antall: 4 porsjoner


 

Du trenger:

600 gr strimlet svinekjøtt eller svinenakke du kutter i strimler.

1 stk hjertesalat

1 stk mango

1 stk avocado

1 stk rødløk

2 stk lime

1 brett glassnudler

Sriracha

Seamfrø

Soyasaus

Chiliflakes


 

Slik gjør du:

  1. Kutt av litt av stilken/roten på hjertesalaten og legg bladene i litt kaldt vann. Da blir de cripsy. Tørk av på papir, og oppbevar kjølig frem til servering.

  2. Krydre svinekjøttet med litt salt og sesamfrø, og stek i en varm panne med litt olje, ha på soya å la det koke litt inn. Smak til med sriracha og limesaft etter ønske.

  3. Kok nudler etter anvisning på pakken, husk å la de rene av i kaldt vann etter at de er kokt.

  4. Kutt rødløk i tynne strimler og mariner med limesaft.

  5. Kutt mango og avocado i strimler.

Server svinekjøttet i hjertesalatwraps med ønsket tilbehør.


Håper det smaker!

188 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page