top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Asiastyle nudelsalat med sei


Hverdagsmiddag er en ting som står vårt hjerte nært, spesielt med 2 små her hjemme. Og noen dager så strekker ikke tiden helt til. Da er perfekt og ha noen gode, raske og sunne middager på lur, slik som denne asianstyle nudelsalaten med sei.


Tilberedningstid: 25 min Antall porsjoner: 4 stk


 

Dette trenger du:

800 gr Seifilet uten skinn og bein

2 ss hakket koriander

2 stk brett nudler

2 stk gulrot

2 ss hoisinsaus

2 stk lime

1 ss sesamfrø

0.5 stk rødkål

 

Slik gjør du

  1. Del seifilet i porsjonstykker, krydre med salt og pepper.

  2. Kok nudler etter anvisning på pakken.

  3. Rasp gulrot og rødkål grovt. Ha i en bolle, og smak til med limesaft, hoisinsaus, og koriander etter smak.

  4. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side i en middels varm stekepanne. Den skal bli gyllen, og få en fin stekefarge. La fisken hvile i 5 minutter før servering.

  5. Lag en saus til ved å smake til hoisinsaus med limesaft og sesamfrø.

  6. Server som en salat, og topp med chili og koriander om du ønsker.


Håper det smaker!

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page