• Kokken

Asiatisk laksesalat



En full fart rett som fungerer enten som en lett middag eller som en lunsj i helgen. Masse gode smaker, som alle liker. Skulle du få noen rester (lite sannsynlig) så ta det med deg i en liten boks som lunsj på jobb eller andre steder dagen etter.



Du trenger:

150 gram laks uten skinn og bein per person

2 brett nudler

½ pk sukkererter

1 stk liten mango

1 stk liten rødkål

1 stk avocado

2 dl soya

1 stk lime

1 ts sriracha



Slik gjør du:

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken. Avkjøl de i rennende kaldt vann, sil at de ikke klumper seg.

  2. Kutt laksen i porsjonsstykker. Krydre med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til den er middelsvarm. Ha i stekeolje, og legg i fiskestykkene med skinnsiden ned. La fisken steke i 2-3 minutter til den blir gyllen og slipper stekepanne. Snu fisken, og stek den like lenge på andre siden. Ta fisken ut av pannen, og la den hvile 5-6 minutter før servering, da blir den saftig og god.

  3. Kutt mango, avocado og sukkerter i jevnstore terninger. Snitt rødkålen tynt. Bland dette sammen med de ferdig kokte nudlene.

  4. Smak til soya med lime og sriracha etter smak. Ha litt av sausen i nudelsalaten, da får den mer smak.

Server stekt laks med nudelsalat og saus.


Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS