• Kokken

Avocadopålegg med spinat og valnøtter.


Et grønnere og sunnere pålegg skal du lete lenge etter!

Dette supre pålegget med avocado, spinat og valnøtter er en super «erstatning» for kremost, leverpostei eller annet smørepålegg. Like godt smaker det også.


Det minner litt om pesto i smak og konsistens, og kan også da brukes til mange av de samme tingen som pesto. Bare at dette er enda sunnere og næringsrik.

Pass på at du oppbevarer det i en lufttett boks, og legg kjerne litt plastfolie tett oppå hver gang etter bruk, da slipper du at det blir brunt. Holdbarheten er 3-4 dager i kjøleskap.



Du trenger:

100 gr valnøtter

1 stk skrelt avocado (ca 230 gr)

50 gr spinat

Litt salt

1 ss sitronsaft



Slik gjør du:

  1. Ha alt i en hurtigmikser og bland sammen.

  2. Oppbevar kjølig i en lufttett boks!

Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS