
Avocadopålegg med spinat og valnøtter.

Dette supre pålegget med avocado, spinat og valnøtter er en super «erstatning» for kremost, leverpostei eller annet smørepålegg. Like godt smaker det også.
Det minner litt om pesto i smak og konsistens, og kan også da brukes til mange av de samme tingen som pesto. Bare at dette er enda sunnere og næringsrik.
Pass på at du oppbevarer det i en lufttett boks, og legg kjerne litt plastfolie tett oppå hver gang etter bruk, da slipper du at det blir brunt. Holdbarheten er 3-4 dager i kjøleskap.
Du trenger:
100 gr valnøtter
1 stk skrelt avocado (ca 230 gr)
50 gr spinat
Litt salt
1 ss sitronsaft
Slik gjør du:
Ha alt i en hurtigmikser og bland sammen.
Oppbevar kjølig i en lufttett boks!
Håper det smaker!
Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no