Bakt chevre

Ta ostefatet til nye høyder med Konditoren sin knasende sprø, og varmende chevre.
Disse har vi panert med mel, egg og panko tilsmakt ulike krydder. Hvilke typer krydder kan du tilpasse litt etter tilbehøret til osten, vi er glad i litt pikante og sterke smaker.
Så her brukte vi chili, koriander, salt og pepper.
Tid: 30 min Porsjoner: 10-12 stk.
Du trenger:
190 gr chevre (f.eks Haukeli)
1 dl hvetemel
2 stk egg
2 dl panko eller paneringsmel
½ ts chiliflakes
1 ss finhakket koriander
½ ts maldonsalt
¼ ts malt pepper.
Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
2. Kutt chevren i tykke skiver. Bruk du en annen type chevre enn avlang, rull til baller, som du presser flat.
3. Vend først i mel, så sammen-vispet egg, og tilslutt panko som du har tilsmakt med krydderet.
4. Legg de panerte ostebitene på et stekebrett med bakepapir.
5. Bak i ovn i ca 10 minutter. De skal være gyllen, sprø og varm inni.
Håper det smaker!