Bakt ostekake

Dette er virkelig en himmelsk deilig kake. Den er superluftig, søt, frisk og rett og slett helt fantastisk latterlig god. Den er like god rett fra ovnen eller som kald rett fra kjøleskapet.
Den er en god forandring fra den ustekte varianten.
Mengde: 1 langpanne. Tid: Ca. 60 minutter.
Bunn:
500 gr havrekjeks
180 gr smør
Smelt smøret og kjør kjeks og smør i en foodproccesor.
Fordel massen utover i en langpanne kledd med bakepapir.
Ostefyll:
6x 125gr kremost naturell
6 dl seter rømme
200 gr sukker
8 stk eggeplomme
100 gr hvetemel
Frø fra 1 stk vaniljestang
Zest og juice fra 2 sitroner
8 stk eggehviter
100 gr sukker
Bringebær
Sjokolade
Stivpisk eggehviter og 100 gr sukker.
Samtidig ha resten av ingrediensene oppi foodproccesor og kjør til en jevn masse.
Vend ostemassen inn i eggehvitene og fordel røren utover kjeksbunnen.
Dryss bær og sjokolade på og stek kaken på 165*c i ca 30-40 minutter.
Håper det smaker!
Denne oppskriften er skrevet i samarbied med - og publisert på plusstid.no
