Bananbrød


Lag et godt og næringsrikt bananbrød som passer perfekt til turmat.

Har du noen modne bananer på lur? Litt havregryn, rosiner, sjokolade og egg i lige så?

Smell sammen et super godt bananbrød som er fult av energi.

Fabelaktig og ha med på tur, kanskje skal du ha en lang treningsøkt og trenger påfyll.

Eller så har du bare lyst på noe godt som i tillegg er sunt!

Tid 60-75 minutter



Du trenger:

3 stk    modne bananer

3 stk    egg

150 gr lettkokte havregryn

75 gr   dadel uten stein (3-4 stk)

1 ts      bakepulver

60 gr   pistasj uten skall

50 gr   mørk sjokolade

50 gr   rosin



Slik gjør du:

  1. Ha banan, egg, dadler, havregryn og bakepulver i en blender og mix sammen til en glatt deig.

  2. Bruk en slikkepott å skrap utav blenderen ned i en bolle slik at du lettere kan vende inn nøtter, rosin og grovhakket mørk sjokolade.

  3. Kle en standard avlang brødform med bakepapir og ha i deigen.

  4. Stek på 180 grader i ca 50-55 minutter til brødet er gjennomstekt.

  5. Avkjøl litt i formen, for du tar det utav og avkjøler ferdig på rist.

  6. PS! Brødet er laget litt «lavt» med vilje slik at det er lettere og pakke med seg på tur.

Håper det smaker!

56 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS