Bananbrød

Har du noen modne bananer på lur? Litt havregryn, rosiner, sjokolade og egg i lige så?
Smell sammen et super godt bananbrød som er fult av energi.
Fabelaktig og ha med på tur, kanskje skal du ha en lang treningsøkt og trenger påfyll.
Eller så har du bare lyst på noe godt som i tillegg er sunt!
Tid 60-75 minutter
Du trenger:
3 stk modne bananer
3 stk egg
150 gr lettkokte havregryn
75 gr dadel uten stein (3-4 stk)
1 ts bakepulver
60 gr pistasj uten skall
50 gr mørk sjokolade
50 gr rosin
Slik gjør du:
Ha banan, egg, dadler, havregryn og bakepulver i en blender og mix sammen til en glatt deig.
Bruk en slikkepott å skrap utav blenderen ned i en bolle slik at du lettere kan vende inn nøtter, rosin og grovhakket mørk sjokolade.
Kle en standard avlang brødform med bakepapir og ha i deigen.
Stek på 180 grader i ca 50-55 minutter til brødet er gjennomstekt.
Avkjøl litt i formen, for du tar det utav og avkjøler ferdig på rist.
PS! Brødet er laget litt «lavt» med vilje slik at det er lettere og pakke med seg på tur.
Håper det smaker!