top of page
  • Forfatterens bildeKokken

"Bolinhos" med pinnekjøtt

Oppdatert: 13. des. 2020


Bolinhos er tradisjonelt sett klippfisk boller. Har du rester av pinnekjøtt er det helt perfekt å lage noen gode bolinhos. Det krever få ingredienser, og smaker utrolig godt! Spesielt med en god aioli.


Tilberedningstid: 1 time Antall porsjoner: 20 stk


 

Dette trenger du:

500 gr mandelpotet

200 gr ferdig kokt og renset pinnekjøtt

2 ss finhakket persille

1 stk eggsalt og pepper

god aioli eller annen majones

olje til fritering


 

Slik gjør du

  1. Skrell mandelpoteter og kok til de er ferdig. Sil av vannet. PS! Husk at mandelpotet ikke må fosskoke, da går de i oppløsning.

  2. Mos potetene med en stamper, og bland inn pinnekjøtt. Ha i egg, og finhakket persille. Bland godt sammen, og smak til med salt og pepper.

  3. Varm opp frityrolje til ca 160 grader. Bruk to skjeer, og form boller som du friterter.

  4. Server med god aioli eller annen majones.

Håper det smaker!

281 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page