Brytebrød med pesto og ost


Dette er et ultra saftig og smakfullt brød som er godt å spise som det er eller med godt pålegg. Det passer også bra til lasagnen eller en digg gryterett.

Nivå: Middels. Tid: ca.2t. Porsjon: Ca.10 boller. 



Du trenger:

1 ½ dl lunken melk

1 dl lunken vann

3 ts chiafrø (rør sammen med vannet)

1 ss oliven olje

150 gr siktet speltmel

150 gr hvetemel

½ pose tørrgjær

1 ts salt

4 ss grønn pesto

Skivet ost



Slik gjør du:

  1. Elt alt sammen til en smidig deig (ca.10-15min)

  2. Dekk til bollen med plastfolie og la den heve til dobbel størrelse (er det kaldt i rommet så sett bollen i varmt vann). Klargjør en liten kakeform med bakepapir i bunnen.

  3. Dryss et godt lag med mel på benken og kjevl ut deigen til et rektangel og stryk pestoen utover og legg på skivet ost så det dekker.

  4. Rull det til en pølse og kutt opp ca.10 emner.

  5. Legg de med kuttsiden opp i formen og la dem heve i ca.30min til.

  6. Sett ovnen på 220*c varmluft, når de er ferdig hevet så stekes de i 20min.

Håper det smaker.

62 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS