
Brytebrød med rød pesto

Dette brytebrødet med rød pesto er skikkelig digg. Hele brødet forsvant på en dag, og det med god grunn. Prøv det du og.
Du trenger:
1 ½ dl lunken melk
1 dl lunken vann
3 ts chia frø (bland sammen med vannet)
1 ss smeltet smør
300 grhvetemel
½ stk pose tørrgjær
1 ts salt
4 ss rød pesto
20 gr revet parmesan
Slik gjør du:
Elt alt sammen til en smidig deig (husk at bare 100gr av osten skal i deigen)
Når deigen har eltet i 10-15 minutter, dekk den til med plastfolie å hev til dobbel størrelse.
Kjevl ut deigen skulle laget pizzasnurrer. Pensel et lag med rød pesto utover. Rull opp til en avlang pølse og del i emner. Ha i en smurt ringform (26cm) og hev til dobbel størrelse.
Topp med revet parmesan å stek på 180 grader i 35-40 minutter.
Håper det smaker!