Brytebrød med rød pesto


Det perfekte piknik-brød?

Dette brytebrødet med rød pesto er skikkelig digg. Hele brødet forsvant på en dag, og det med god grunn. Prøv det du og.



Du trenger:

1 ½ dl lunken melk

1 dl lunken vann

3 ts chia frø (bland sammen med vannet)

1 ss smeltet smør

300 grhvetemel

½ stk pose tørrgjær

1 ts salt

4 ss rød pesto

20 gr revet parmesan



Slik gjør du:

  1. Elt alt sammen til en smidig deig (husk at bare 100gr av osten skal i deigen)

  2. Når deigen har eltet i 10-15 minutter, dekk den til med plastfolie å hev til dobbel størrelse.

  3. Kjevl ut deigen skulle laget pizzasnurrer. Pensel et lag med rød pesto utover. Rull opp til en avlang pølse og del i emner. Ha i en smurt ringform (26cm) og hev til dobbel størrelse.

  4. Topp med revet parmesan å stek på 180 grader i 35-40 minutter.

Håper det smaker!

8 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS