Burgerdressing


Hjemmelaget burgerdressing slår en ferdig kjøpt en any day of the week!

Burger... Altså hva er det med denne ikoniske burgeren. Tidenes beste junk food, men så kan også en burger være så uendelig mye mer!


En perfekt harmoni av kjøtt, gluten og dressing (samt litt ymse tilbehør). Og det er nettopp det som er kriterier for hva en god burger er.

Hvor bra er brødet, hvor god er kjøttet og hvordan er dressingen.


Et godt burgerbrød skal være mykt og saftig, en god patty skal smake kjøtt (det sier seg selv), gjerne med litt dry-age i, for da får du en utrolig god nøttete smak. Men et sted du virkelig kan skille deg ut, for og kunne lage burgeren folk snakker om, er med dressingen.

Det er på mange måter make or break for en god burger, og det er også her du kan pushe smakene og være kreativ.


Dette er en klassisk burgerdressing som er perfekt til den tradisjonelle (cheese)burgeren.

Og det er lurt å lage en del når du først er igang, for den blir som regel fort spist opp!


Du trenger:

1 ss dijon sennep

3 ss gresk yoghurt

5 ss tykk majones (bruk Hellmans om du kjøper majones)

1 ss rød pesto (oppskrift på Linns røde pesto finner du her, du kan erstatte dette med finhakket soltørket tomat om du ikke vil lage pesto)

1 ss finhakket dill (fersk eller tørket, spiller ingen trille)

2 ss finhakket sylteagurk

salt

pepper

sitronsaft


Slik gjør du:

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland sammen.

  2. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  3. Oppbevar kjølig på et glass eller i en egnet beholder.

Håper det smaker

PS! Trenger du oppskrift på gode burgerbrød bør du sjekke ut disse!

Oppskriften finner du her


Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS