Crustini med brie og dadler


Lørdagsluksus?

Unn deg en liten ekstra godsak. Crustini lager du av brød som har begynt å bli tørt og gammelt. Lag opp en del, oppbevar i en lufttett boks i kjøkkenskapet og de holder seg lenge



Du trenger

½ stk gammelt brød

Brie eller annen ost

100 grdadler uten stein

1 ss flytende honning



Slik gjør du:

  1. Skjær brødet i tynne skiver, ha på et stekebrett med bakepapir, ”dryss” over litt olivenolje, maldonsalt og malt pepper.

  2. Stek på 180 grader til de er sprø og gyllen.

  3. Server med en skive brie og dadler du har grovhakket og blandet med honning

Håper det smaker!

16 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS