• Kokken

Eggerøre


Eggerøre er alltid en favoritt til frokost!

Eggerøre er vel frokost favoritten over de fleste frokost favoritter. Trikset for en god, myk, digg eggerøre er lav varme og smør, ikke noe verre en det.



Du trenger:

6 stk    egg

50 gr    saltet smør

½ ts     maldonsalt

½ ts     malt pepper

1 ts      finhakket gressløk



Slik gjør du:

  1. Bland sammen egg, salt, pepper og gressløk. Smelt smøret i en stekepanne.

  2. Ha i eggeblandingen å rør/skrap med en steke spade. Husk å bruk middels – lav varme.

  3. Server med røkelaks, spinat og godt brød.

Håper det smaker!

0 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS