Energiske polarbrød

Disse mellomgrove, saftige og gode rundstykkene er perfekt til lørdagsfrokosten.
Vi har toppet det med solsikkefrø og gresskarkjerner.
Du trenger: (til ca 8 store rundstykker)
1,5 dl lunken melk
150 gr cottage cheese
150 gr siktet rugmel
150 gr siktet hvetemel
1 ss tørrgjær
1 ts salt
1 ts sukker
15 gr knuste linfrø
Gresskarkjerner og solsikkefrø til topping
Slik gjør du:
Ha alt utenom melk og cottage cheese i en eltebolle.
Rør sammen melken med cottage cheese å spe inn,
mens du elter på lav hastighet.
Skrap ned fra sider med en slikkepott, dekk med plastfolie.
Hev deigen til dobbel størrelse.
Ta ut av bollen, rull til en pølse og del i emner.
Rull de opp til, press flat å legg på et stekebrett med bakepapir.
Pensle med vann å dryss frøblanding over.
Stek på 190 grader varmluft i 12 minutter.
Avkjøl på rist.
Håper det smaker!