Energiske polarbrød


Saftige og gode polarbrød med frø og cottage cheese

Disse mellomgrove, saftige og gode rundstykkene er perfekt til lørdagsfrokosten.

Vi har toppet det med solsikkefrø og gresskarkjerner.



Du trenger: (til ca 8 store rundstykker)

1,5 dl lunken melk

150 gr cottage cheese

150 gr siktet rugmel

150 gr siktet hvetemel

1 ss tørrgjær

1 ts salt

1 ts sukker

15 gr knuste linfrø

Gresskarkjerner og solsikkefrø til topping



Slik gjør du:

  1. Ha alt utenom melk og cottage cheese i en eltebolle.

  2. Rør sammen melken med cottage cheese å spe inn,

  3. mens du elter på lav hastighet.

  4. Skrap ned fra sider med en slikkepott, dekk med plastfolie.

  5. Hev deigen til dobbel størrelse.

  6. Ta ut av bollen, rull til en pølse og del i emner.

  7. Rull de opp til, press flat å legg på et stekebrett med bakepapir.

  8. Pensle med vann å dryss frøblanding over.

  9. Stek på 190 grader varmluft i 12 minutter.

  10. Avkjøl på rist.

Håper det smaker!

13 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS