• Kokken

Enkle steambuns


Steambuns er i vinden som aldri før, og der er med god grunn

Steambuns er noe som virkelig gir oss vann i munnen. Vil du lage streetfood hjemme er disse perfekt for deg.



Du trenger:

650 gr hvetemel

6 ss sukker

3 ss melkepulver

½ ss tørrgjær

1 ts bakepulver

1 ts salt

3,5 dl vann



Slik gjør du:

  1. Ha alt det tørre i en bolle, spe inn vann mens du elter på lav hastighet.

  2. Når deigen er blank og smidig (10 minutter) lar du den heve til dobbel størrelse.

  3. Kna deigen litt sammen, rull ut til en pølse og del i 20 jevne emner.

  4. Rull opp til små boller. La de hvile litt før du kjevler de avlang. Pensle litt olje på en halvdel og brett bollene.

  5. Damp i 6-8 minutter.

  6. PS! Smør litt rapsolje på benken før du skal kjevle ut deigen, da slipper du at de fester seg.

Håper det smaker!

0 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS