Fish n chips - Hverdags style

Hverdagsmiddager kan være inspirende og godt. Sprø sei med bakt potet og remulade er alltid en sikker vinner rundt middagsbordet
Tilberedningstid: 30 min Antall porsjoner: 4 stk
Dette trenger du:
800 gr seifilet uten skinn og bein
8 stk mellomstore poteter
6 stk sylteagurk
4 stk egg
3 dl rømme
3 ss majones
2 dl cornflakes (kan erstattes med brødkrum)
2 ss grovhakket persille
1 dl hvetemel
1 stk sitron
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
Kutt potetene i båter, bland sammen med salt, pepper og stekeolje. Fordel jevnt utover et stekebrett med bakepapir. Sett inn ovnen, stek potetene i 30 min.
Kutt seifilet i mellom tykke skiver. Krydre med salt og pepper.
Visp sammen egg og ha i en dyp skål, ha mel i en annen, og tilslutt en skål med knust cornflakes. Vend først kyllingen i mel, så egg, og til slutt cornflakes.
Fordel fiskestykkene jevnt utover et stekebrett med bakepapir, og stek i 15-20 minutter til de er gyllen og sprø.
Bland rømme med 3 ss majones. Ha i 2 ss grovhakket sylteagurk og finhakket persille. Smak til med salt og sitronsaft.
Server sprø fisk med poteter, sylteagurk, og hjemmelaget remulade
Håper det smaker!