• Kokken

Fish n chips - Hverdags style


Hverdagsmiddager kan være inspirende og godt. Sprø sei med bakt potet og remulade er alltid en sikker vinner rundt middagsbordet


Tilberedningstid: 30 min Antall porsjoner: 4 stk


Dette trenger du:

800 gr seifilet uten skinn og bein

8 stk mellomstore poteter

6 stk sylteagurk

4 stk egg

3 dl rømme

3 ss majones

2 dl cornflakes (kan erstattes med brødkrum)

2 ss grovhakket persille

1 dl hvetemel

1 stk sitron

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.

  2. Kutt potetene i båter, bland sammen med salt, pepper og stekeolje. Fordel jevnt utover et stekebrett med bakepapir. Sett inn ovnen, stek potetene i 30 min.

  3. Kutt seifilet i mellom tykke skiver. Krydre med salt og pepper.

  4. Visp sammen egg og ha i en dyp skål, ha mel i en annen, og tilslutt en skål med knust cornflakes. Vend først kyllingen i mel, så egg, og til slutt cornflakes.

  5. Fordel fiskestykkene jevnt utover et stekebrett med bakepapir, og stek i 15-20 minutter til de er gyllen og sprø.

  6. Bland rømme med 3 ss majones. Ha i 2 ss grovhakket sylteagurk og finhakket persille. Smak til med salt og sitronsaft.

  7. Server sprø fisk med poteter, sylteagurk, og hjemmelaget remulade

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS