• Kokken

Fiskekaker med avocado og mango


Gode hjemmelagde fiskekaker med asiatisk tilbehør.

Fiskekaker kan være ganske så spennende og. Disse har vi laget med en asiatisk vri med

avocado krem, mango og en enkel soyasaus.



Du trenger: (til ca 10 fiskekaker)

800 gr hvit fisk av type sei, lyr eller hyse

2 ts      potetmel

3 ts      fin salt

3,5 dl   melk

2 stk    avocado

1 stk    mango

1 stk    reddik

litt hjertesalat eller annen salat

1 dl      soyasaus

1 stk    lime

1 ss     sesamfrø



Slik gjør du:

  1. Kutt fisken i terningstore biter og ha i en blender sammen med salt og potetmel.

  2. Mix sammen å spe med kald melk. Om du ikke har så store blender kan dele oppskriften i 2 og gjøre dette i 2 omganger.

  3. Del avocadoen i 2 å fjern skall og stein. Sammen med saften fra ½ stk lime kjører du til en krem i en blender eller med stavmixer.

  4. Smak til med salt og evnt litt mer limesaft om det trenges.

  5. Skrell mango og kutt i små terninger, høvl reddik tynt med en mandolin eller ostehøvel.

  6. Bland sammen soyasaus, lime og sesamfrø.

  7. Server varme fiskekaker med avocadokrem, mango, reddik, salat og saus.

  8. Som tilbehør passer fullkornsris fint.

Håper det smaker!     

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS