
Fiskekaker med avocado og mango

Fiskekaker kan være ganske så spennende og. Disse har vi laget med en asiatisk vri med
avocado krem, mango og en enkel soyasaus.
Du trenger: (til ca 10 fiskekaker)
800 gr hvit fisk av type sei, lyr eller hyse
2 ts potetmel
3 ts fin salt
3,5 dl melk
2 stk avocado
1 stk mango
1 stk reddik
litt hjertesalat eller annen salat
1 dl soyasaus
1 stk lime
1 ss sesamfrø
Slik gjør du:
Kutt fisken i terningstore biter og ha i en blender sammen med salt og potetmel.
Mix sammen å spe med kald melk. Om du ikke har så store blender kan dele oppskriften i 2 og gjøre dette i 2 omganger.
Del avocadoen i 2 å fjern skall og stein. Sammen med saften fra ½ stk lime kjører du til en krem i en blender eller med stavmixer.
Smak til med salt og evnt litt mer limesaft om det trenges.
Skrell mango og kutt i små terninger, høvl reddik tynt med en mandolin eller ostehøvel.
Bland sammen soyasaus, lime og sesamfrø.
Server varme fiskekaker med avocadokrem, mango, reddik, salat og saus.
Som tilbehør passer fullkornsris fint.
Håper det smaker!