Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS

Foccacia


En god foccacia er aldri feil

Dette er en grunnoppskrift på foccacia, det perfekte brødet når du har mange rundt bordet

Vi har byttet ut 2 ss olivenolje med 2 ss grønn pesto, absolutt innafor



Du trenger:

25 gr / ½ pk    gjær / tørrgjær

½ liter             vann

4 ss                 olivenolje

1 liter              siktet hvetemel

1 ts                 salt

1 ts                 sukker



Slik gjør du:

  1. Ha det tørre i en blender å spe inn væske, dette er en ganske bløt deig, så trenger ikke eltes så lenge

  2. Ha direkte fra eltebolle over i en form med bakepapir, dryss litt olje over og press litt ned med fingertuppene. Dekk med plastfolie og hev til dobbel størresle

  3. Før steking dryss over litt maldonsalt, sett så i ovnen på 225 grader i 30 minutter.

  4. Avkjøl på rist og server

  5. Fungerer utmerket til en pastasalat servert med soltørket tomatmajo og rød pesto.

Håper det smaker!

13 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png