Foccacia


En god foccacia er aldri feil

Dette er en grunnoppskrift på foccacia, det perfekte brødet når du har mange rundt bordet

Vi har byttet ut 2 ss olivenolje med 2 ss grønn pesto, absolutt innafor



Du trenger:

25 gr / ½ pk    gjær / tørrgjær

½ liter             vann

4 ss                 olivenolje

1 liter              siktet hvetemel

1 ts                 salt

1 ts                 sukker



Slik gjør du:

  1. Ha det tørre i en blender å spe inn væske, dette er en ganske bløt deig, så trenger ikke eltes så lenge

  2. Ha direkte fra eltebolle over i en form med bakepapir, dryss litt olje over og press litt ned med fingertuppene. Dekk med plastfolie og hev til dobbel størresle

  3. Før steking dryss over litt maldonsalt, sett så i ovnen på 225 grader i 30 minutter.

  4. Avkjøl på rist og server

  5. Fungerer utmerket til en pastasalat servert med soltørket tomatmajo og rød pesto.

Håper det smaker!

23 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS