• Kokken

Fritert plukkfisk med remulade og salat


En super forrett til festlige lag.

Bolinhos er noen som er veldig godt, det samme er plukkfisk. Her har vi laget en fritert versjon av plukkfisk, som vi serverer med remulade.


Fritert plukkfisk

200 gr   lett saltet torsk

150 gr   skrelt mandelpotet

1 dl         finsnittet purreløk

2 stk    eggeplomme

2 stk    pisket eggehvite

1 ss     finhakket bladpersille

½ ts     salt

litt pepper



Slik gjør du:

  1. Kok opp vann, og legg i fisken. Trekk fisken slik at den flaker seg.

  2. Kok poteter og mos. Bland inn fisken, men ikke rør med visp.

  3. Ha i eggeplommer, finhakket persille, salt og pepper.

  4. Til slutt blander du forsiktig inn pisket eggehvite.

  5. Varm opp olje til ca 160 grader og fritert til de er gyllen og gjennomvarm.



Remulade

2,5 dl   majonesbase

1 ss     rømme

2 ss     hakket sylteagurk

2 ss     hakket persille

1 ss     hakket kapers

½ ts     salt

¼ stk    sitron, saften



Slik gjør du:

  1. Lag majones, ha i resten av ingrediensen.

  2. Server varme plukkfiskboller med remulade og salat.

0 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS