Fritert plukkfisk med remulade og salat

Bolinhos er noen som er veldig godt, det samme er plukkfisk. Her har vi laget en fritert versjon av plukkfisk, som vi serverer med remulade.
Fritert plukkfisk
200 gr lett saltet torsk
150 gr skrelt mandelpotet
1 dl finsnittet purreløk
2 stk eggeplomme
2 stk pisket eggehvite
1 ss finhakket bladpersille
½ ts salt
litt pepper
Slik gjør du:
Kok opp vann, og legg i fisken. Trekk fisken slik at den flaker seg.
Kok poteter og mos. Bland inn fisken, men ikke rør med visp.
Ha i eggeplommer, finhakket persille, salt og pepper.
Til slutt blander du forsiktig inn pisket eggehvite.
Varm opp olje til ca 160 grader og fritert til de er gyllen og gjennomvarm.
Remulade
2,5 dl majonesbase
1 ss rømme
2 ss hakket sylteagurk
2 ss hakket persille
1 ss hakket kapers
½ ts salt
¼ stk sitron, saften
Slik gjør du:
Lag majones, ha i resten av ingrediensen.
Server varme plukkfiskboller med remulade og salat.