• Kokken

Grønnkålpesto


Sommer, sol og grill betyr også godt tilbehør. Da er hjemmelaget pesto en god ting og ha på lur, ikke bare får du bruk opp eventuelle rester av urter og andre godsaker, men du får også et fantastisk tilbehør til grillmaten. Du kan også bruke det som dressing i salater, pastaretter og potetsalat. Sunn og god er den og!


Nivå: Enkelt    Tid: 30 minutter         Antall: 1 glass



Du trenger:

100 gr mandler

150 gr grønnkål

100 gr spinat

1,5 dl   olivenolje

½ ts     salt



Slik gjør du:

  1. Stek mandlene i 10 minutter på 160 grader varmluft, da får de og pestoen en bedre smak.

  2. La de avkjøle seg litt før du har de i en blender sammen med resten av ingrediensene.

  3. Husk at du bør skjære av stilken på grønnkålen og kun bruke bladene.

  4. Mix først på lav hastighet før du øker litt etter litt. Stopp den i ny og ne slik at du kan skrape ned fra kantene.

  5. Oppbevar pestoen på glass i kjøleskap. Den er ypperlig i salater, pastaretter eller som tilbehør.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS