Gresk yoghurtdipp


Det ikke bare chips som kan dippes, prøv frukt med gresk yoghurt dipp!

Dipp er noe man ofte bruker til chips, men det er veldig godt å bruke det til frukt innimellom også. Selvfølgelig da med en en annen utgave av dippen enn den man ville brukt til chips.

Som denne oppskriften her på en knallgod yoghurt dipp for eksempel


Du trenger:

2 dl Gresk yoghurt

Saften av 1 lime

½ dl fryste bringebær

2 ts god honning eller agavesirup

½ ts malt kanel

Frukt som passer til dipping


Slik gjør du:

  1. Rør alt sammen og server i en skål.

  2. Dryss gjerne på litt kanel og finkutt litt sitronmelisse som prikken over ièn.

  3. Oppbevar i kjøleskap, den holder seg i et par dager om ikke alt blir spiset opp med en gang.

Håper det smaker!

34 visninger1 kommentar
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS