Grillet banan


Dette er Konditoren sin favoritt når hun skal lage noe søtt på bålet. Det er enkelt å lage, samtidig som det lager seg selv i glørne. Lag de ferdig på forhånd, og pakk de med i sekken!


Vi deler ikke bananen i to og fyller med marshmallows og sjokolade, men fjerner litt av skallet og skraper ut litt av «kjøttet» med en skje. Da blir det mye enklere, og mindre klissete å spise. Dette er en perfekt dessert på tur.


Nivå: Enkel. Tid: 15 minutter. Porsjoner: 4 stk



Du trenger:

4 stk banan.

50 gr mørk sjokolade

25 gr små marshmallows

Aluminiumsfolie



Slik gjør du:

1. Skjær et snitt på langs av bananen. Skjær så vekk litt av skallet på hver side slik at du får en grop.

2. Skrap utav med en skje og fyll med hakket sjokolade og marshmallows.

3. Pakk inn i aluminiusfolie.

4. Grill bananen i 5-6 minutter, da smelter sjokoladen og marshmallowsen.


PS! Vil du ha litt karamellisert/grillet marshmallows, åpner du alufolien på slutten av grillingen, slik at det får direkte varme.


Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no

18 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS