
Grillet banan

Dette er Konditoren sin favoritt når hun skal lage noe søtt på bålet. Det er enkelt å lage, samtidig som det lager seg selv i glørne. Lag de ferdig på forhånd, og pakk de med i sekken!
Vi deler ikke bananen i to og fyller med marshmallows og sjokolade, men fjerner litt av skallet og skraper ut litt av «kjøttet» med en skje. Da blir det mye enklere, og mindre klissete å spise. Dette er en perfekt dessert på tur.
Nivå: Enkel. Tid: 15 minutter. Porsjoner: 4 stk
Du trenger:
4 stk banan.
50 gr mørk sjokolade
25 gr små marshmallows
Aluminiumsfolie
Slik gjør du:
1. Skjær et snitt på langs av bananen. Skjær så vekk litt av skallet på hver side slik at du får en grop.
2. Skrap utav med en skje og fyll med hakket sjokolade og marshmallows.
3. Pakk inn i aluminiusfolie.
4. Grill bananen i 5-6 minutter, da smelter sjokoladen og marshmallowsen.
PS! Vil du ha litt karamellisert/grillet marshmallows, åpner du alufolien på slutten av grillingen, slik at det får direkte varme.
Håper det smaker!
Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no