• Kokken

Grillet portobellosopp


Grillet sopp er topp. Men grillet portobellosopp er enda bedre, dette kan på mange måter sies og være soppens svar på biff.


Når du griller soppen kun slik at innsiden/bunnen kommer opp så får du en smakfull buljong i soppen som gir den en ekstra god smak. Når du griller paprika får de en søtlig og god smak, noen som passer godt når du skal servere dette med bbq saus, som gir en fin røyk smak.


Sprøtt brød er et must, ellers så blir dette veldig bløtt å spise, det er godt med litt crønsj.

Servert med grillet paprika, sprøtt brød og bbq saus blir dette fort en av sommerens høydepunkter på grillen.


Tid: 20 minutter Antall: 4 porsjoner



Du trenger:

4 stk portobellosopp

1 stk rød paprika

1 stk gul paprika

1 dl god bbq saus

Litt gammelt brød

Timian



Slik gjør du:

  1. Kutt vekk stilken på soppen og legg på en forhåndvarmet grill med bunnen opp.

  2. Del paprikaen i store biter og krydre med litt salt, pepper og timian. Grill på begge sider til paprikaen får fin farge, og blir litt myk. Avkjøl litt før du kutter den i strimler.

  3. Skjær brødet i tynne skiver og grill til det blir sprøtt.

  4. Server soppen med paprika, grillet brød og bbq saus.

Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS