top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Grillet vannmelon og fersken servert med mascarponekrem


Alt kan grilles, til og med desserten!

Sommer sol og grilling er ting som hører sammen. Denne lette, friske og digge desserten er perfekt på grillen. Den er super rask og enkel å lage, og er en perfekt avslutning på et grillmåltid.

Tid: 10-15 minutter.   Porsjoner: 4 stk          


 

Du trenger:

¼ stk    vannmelon

4 stk    modne fersken

2 dl      mascarpone

1 dl      youghurt naturell

1 stk    lime

Honning

Mynte eller annet dessert vennlig grønt

Mørk sjokolade


 

Slik gjør du:

  1. Visp sammen mascarpone og yoghurt å smak til med honning og limesaft etter ønske. 

  2. Skjær av skillet på melonen, del den i båter og grill den rask slik at den får et fint mønster og farge.

  3. Del fersken i to og fjern steinen. Del den så i to igjen.

  4. Grill den til den får mønster og en lett søtlig karamellisert smak.

  5. Hakk mørk sjokolade, bruk en brødkniv, da er det lettere.

  6. Server grillet frukt med mascarponekrem, sjokolade og grønt.

PS! Er du litt lur så gjør du alle forberedelsene klar før du begynner å grille, slik at om du virkelig har kommet inn i comfort-zonen din så slipper du å løpe på kjøkkenet for og gjøre ting klart.

Håper det smaker!

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page