• Kokken

Gris på karibisk vis


Pannestekt svin med ananas, tomat og ris er en sunn, velsmakende og smakfull hverdagsmiddag som faller i smak hos både liten og stor.


Tilberedningstid: 30 min Antall porsjoner: 4 stk


Dette trenger du:

600 gr Ytrefilet av svin i tynne skiver

6 stk tomater

240 gr ris

1 stk ananas

1 stk lime

1 potte koriander


Slik gjør du:

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.

  2. Del tomatene i to, legg utover et stekebrett med bakepapir, la de ligge med snittflaten opp. Krydre med salt, pepper og olivenilje. Sett inn i ovnen, og stek i 15 min.

  3. Fjern skallet på ananasen og kutt i fine terninger. Smak til med limesaft og hakket koriander.

  4. Krydre svinefilet med salt, pepper og chiliflakes. Stek i 2 minutter på hver siden i en varm stekepanne med stekeolje. La kjøttet hvile i 5 minutter etter steking.

  5. Server svinefilet med ris, ananas og bakt tomat.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS