
Gris på karibisk vis

Pannestekt svin med ananas, tomat og ris er en sunn, velsmakende og smakfull hverdagsmiddag som faller i smak hos både liten og stor.
Tilberedningstid: 30 min Antall porsjoner: 4 stk
Dette trenger du:
600 gr Ytrefilet av svin i tynne skiver
6 stk tomater
240 gr ris
1 stk ananas
1 stk lime
1 potte koriander
Slik gjør du:
Kok ris etter anvisning på pakken. Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
Del tomatene i to, legg utover et stekebrett med bakepapir, la de ligge med snittflaten opp. Krydre med salt, pepper og olivenilje. Sett inn i ovnen, og stek i 15 min.
Fjern skallet på ananasen og kutt i fine terninger. Smak til med limesaft og hakket koriander.
Krydre svinefilet med salt, pepper og chiliflakes. Stek i 2 minutter på hver siden i en varm stekepanne med stekeolje. La kjøttet hvile i 5 minutter etter steking.
Server svinefilet med ris, ananas og bakt tomat.
Håper det smaker!