Guilty julebar

Oppdatert: 23. nov. 2019


Riskaker 2.0? Ja, det kan man vel si. Eller det er vel strengt tatt en god rocky road.

Til jul passer det ekstra bra med en hjemmelaget bar der man blander sammen nøtter, puffet havre og tørket fruket med mørk sjokolade. Så får man prøve å ikke spise de opp med en gang! Fordelen med å lage disse er er det er så lett å lage det, at du fort kan lage nye.


Tilberedningstid: 10 minutter + 2 timer avkjøling Antall porsjoner: 15-20 stk


Dette trenger du:

50 gr tørkede tranebær

50 gr mandler

200 gr mørk sjokolade

100 gr puffet havre


Slik gjør du:

  1. Smelt sjokolade i en bolle over et vannbad. Ved inn puffet havre, grovhakkede mandler og tørket frukt.

  2. Press ut i en form du har kledd med plastfolie. Sett kjølig i minst 2 timer.

  3. Ta ut av formen og kutt i firkanter. Oppbevar kjølig i en lufttett boks.

Håper det smaker!

26 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2020 Kokken og Konditoren AS