• Kokken

Guilty pleasure bar


Guilty pleasure bars er aldri feil

Vi har alle våre guilty pleasures, og en av våre er popcorn. Da passer det jo ekstra bra med en hjemmelaget bar der man blander sammen popcorn, nøtter, puffet ris og marshmallows med mørk sjokolade. Så får man prøve å ikke spise de opp med en gang!




Tid: 30 min (+ 2 timers avkjøling). Porsjoner: ca 20 barer.

Du trenger:

50 gr puffet ris

50 gr peanøtter (og litt maldonsalt om du ikke bruker saltede nøtter)

50 gr popcorn

50 gr marshmallows

200 gr mørk sjokolade



Slik gjør du:

  1. Grovhakk sjokoladen og smelt den i en stor bolle over et vannbad. Bruk en slikkepott og bland inn resten av ingrediensene i den smeltede sjokoladen.

  2. Bruker du store marshmallows må du kutte disse i biter først.

  3. Press ut i en form du har kledd med plastfolie. Sett kjølig i minst 2 timer.

  4. Ta ut av formen og kutt i firkanter. Oppbevar kjølig i en lufttett boks.

Håper det smaker!



17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png