Gulrotsuppe med ingefær

Lyst å lage en supergod, frisk og barnevennlig gulrotsuppe med kokosmelk. Da må du prøve denne oppskriften.
Dette er en suppe som faller i smak hos både små og store, med en litt søtlig og frisk smak.
Er du redd for at den skal bli for sterk (chili er lunefulle greier) kan du smake den til med chilipulver istedet for å bruke fersk chili i.
Denne gulrotsuppen er super nå på sensommeren da den er frisk og lett i smaken samtidig som den varmer litt når det begynner og bli kjøligere ute.
Nivå: Enkel. Tid: 30 minutter. Porsjoner: 4 stk
Du trenger:
6 stk gulrot
1/2 ts hakket chili
1 ss hakket ingefær
2 feddhvitløk
2 bokser kokosmelk
Koriander
Salt
Lime
Slik gjør du:
Skrell og kutt gulrot i grove biter. Surr raskt i en gryte med litt olje sammen med ingefær, chili og finhakket hvitløk. Ha på kokosmelk å la det koke til gulrøttene er gjennomkokt.
Bruk en stavmikser eller blender og miks til en glatt suppe. Smak den til med salt, limesaft eller krydder etter ønske.
Server med nan-brød eller annet egnet suppebrød (slik som disse?) og koriander.
Denne oppskriften er laget i samarbeid med - og publisert på plusstid.no
Håper det smaker!