Havregrøt med tropiske aner + smoothie med banan og bringebær

Perfekt som frokost på dager du vet blir hektisk eller som et knall godt mellommåltid eller lunsj når du trenger og fylle på lagrene igjen!
Super enkelt, super sunt og ikke minst veldig raskt å lage.
Vi har toppet havregrøten med mango, mandel og kokos, ikke et must, men meget godt!
Du trenger:
1 dl lettkokte havregryn
2,5 dl vann
1 ts mørk kakao
2 ts kokosmasse
1 ts honning
1/4 ts salt
-
2 dl lett melk
50 gr banan
50 gr fryste bringebær
1 ts chiafrø (kan sløyfes)
1 ts kokosmasse
Slik gjør du:
Ha havregryn i en gryte med kakao, kokosmasse, honning og salt.
Tilsett vann og kok opp, la småkoke i 3-4 minutter til den er klar.
Fin frem smoothie maskinen eller en blender. Ha i melk, banan, fryste bringebær, chiafrø og kokosmasse.
Kjør til en glatt smoothie.
Håper det smaker!