top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Hele Bergen feirer 950-år


Vi har fått gleden av og bidra med oppskrifter til den store feiringen av Bergen 950 år 10.desember. Det skjer mye i Bergen denne dagen med feiring av byens 950 års jubileum.


For mer info om hva som skjer denne dagen må du sjekke ut https://helebergenfeirer.no.


Vi har bidratt med oppskrifter du kan nyte hjemme, og fokuset er at det enkle er ofte det beste. Tre enkle og rimelige oppskrifter med ingredienser du finner på nærbutikken. Velg mellom fisk, kjøtt eller vegetarmat.


Fisk: Lettsaltet torsk med roastet potet, sprøtt bacon og løk vinaigrette.

Oppskriften finner du her.


Kjøtt: Lam med potet og brokkolikrem, rødbeter og sopp.

Oppskriften finner du her.


Grønt: Sellerirot «biff» med gulrot og hasselnøtter

Oppskriften finner du her.

170 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page