• Kokken

Hjemmelagde nachos


Aldri feil med hjemmelaget nachos.

Crispy, sprøe og gode hjemmelagde nachos. Vi topper de med litt hjemmelaget tacokrydder er steking.



Du trenger:

350 grhvetemel

100 grmaismel

½ ts bakepulver

1 ts salt

2 ss rapsolje

200 grvann



Slik gjør du:

  1. Bland alt godt sammen til en smidig deig,

  2. Kjevl tynt, bruk gjerne pastamaskin. Men et pizzahjul deler du i trekanter.

  3. Ha på stekebrett med bakepapir å stek på 180 grader til gyllen, ca 10-12 minutter.


Håper det smaker!

18 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS