top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Hjemmelaget is – med sommerens smaker!

Oppdatert: 3. jul. 2019


Hjemmelaget softis - en av sommerens mange favorittiser!

Det blir ikke sommer uten is, og enda bedre er det når den er hjemmelaget. Her skal du få 5 knallgode oppskrifter på iser med smaker, former og farger som faller ismak hos hele familien, venner og bekjente.


Hva er vel bedre enn å ha frysen proppfull med egen hjemmelaget og supergod is i sommer?


Frosties

Hva er vel bedre enn å åpne frysen en varm sommerdag, for så og finne noe enkle, men knallgode og forfriskende frosties i frysen.

Disse isene lager i beger er perfekt for den yngre garden, for når isen smelter ender bare opp med en god saft i koppen.

Perfekt til å ta med seg ut på lekeplassen, eller i hagen på varme dager.


Oppskriften finner du her!


Kokosis med sjokoladetrekk

Det nærmeste du kommer en fryst kokosbolle eller skumbolle. Kokosis med sjokoladetrekk er en supergod og oppfriskende is med tropiske aner. Den får en kremet og god konsistens, og når du dypper den i hjemmelaget sjokoladetrekk så kommer den til å falle i smak hos de aller fleste.

Det aller beste? Den er meget enkel og veldig rask å lage.


Oppskriften finner du her!


Tropicana med vannmelon, mango og kiwi

Vi vet jo alle at det spise mye is om sommeren, med hvor ikke lage en smakfull og spennende crossover mellom smoothie og is? Denne isen er en herlig blanding av smakfulle frukter, stappfull av vitaminer og andre godsaker. Vi har brukt lønnesirup i denne oppskriften, det gjør isen ikke får en lite vannete konsistens.


Oppskriften finner du her!


Hjemmelaget softis

Vi har alle et minne om, og vi har vel alle enda et lite søtsug for softis. Myk og kremet i konsistensen, toppet med alle smaker du måtte ønske.

Men det ikke alle forunt å ha en egen soft-s maskin på kjøkkenet. Fortvil ikke, softis kan du lage hjemme selv, og det ikke mange ingrediensene du trenger. Konseptet er jo i grunn ganske enkelt – pisket kald fløte.


Oppskriften finner du her!


Vaniljeis med kaffe og karamellsmak

Vaniljeis, akk så mektig, god og smakfull den er. Favoritt isen over mange is, og et utgangspunkt for mange smakfulle og gode iser. Men det er en favoritt vi har, som vi så gjerne vil dele med deg. En herlig kremis smak til med kaffe og karamell, denne blir fort en favoritt hos de voksne i sommer.


Oppskriften finner du her!


Disse oppskriftene er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

449 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page