Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS

  • Kokken

Hjemmelaget kebabdressing


Prikken over i-en på kebaben er en god hjemmelaget kebab-dressing.

Denne dressingen er et must have til hjemmelaget kebab, eller som en spennende saus til burgeren?



Du trenger:

1 stk egg

3 dl rapsolje

1 stk lite hvitløksfedd

1 ss kebabkrydder

1 ss rømme

Salt

Limesaft



Slik gjør du:

  1. Ha egg, hvitløksfedd og 1 ss limesaft i et litermål. Miks sammen med en stavmikser, og spe inn oljen.

  2. Rør inn rømmen (ikke med stavmikseren, da blir det suppe) og smak til med salt, limesaft og mer krydder om du vil.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png