• Kokken

Hjemmelaget krydderblanding til kebab.

Oppdatert: 15. juli 2019


Hjemmelaget kebabkrydder løfter kebaben til nye høyder!

Hjemmelaget kebab er godt, og med hjemmelaget kebabkrydder blir det bare enda bedre.

Kryddermikser du kan lage selv er noe vi liker veldig godt, det gir deg et godt utgangspunkt for og kunne tilpasse smaken selv.


Denne krydderblandingen har masse gode smaker, og gir kebaben din det lille ekstra.


Tid: 5 minutter Mengde: ca 1 lite norgesglass.



Du trenger:

2 ss sort pepper

8 ss paprika pulver

2 ss tørket cumin

2 ss tørket oregano

2 ts cayenne

2 ts hvitløksalt

2 ts gurkemeie

2 ts malt koriander

1 ts malt kanel

2 ts salt



Slik gjør du:

  1. Bland sammen alle ingrediensene og oppbevar i en lufttett boks eller annen beholder som egner seg til oppbevaring av krydder.

Håper det smaker!

Oppskrift på en digg kyllingkebab finner du her!

Oppskrift på en knallgod kebabdressing som løfter kebaben til ny høyder finner du her!

0 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS