Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS

Hjemmelaget muslibar



Enten du skal på tur, eller bare har lyst på en enkel, smakfull og energirik liten bit, er disse superbarene noe for deg! Stappfull i nøtter, frø, tørket frukt og honning er de en god og velsmakende energikilde.


Du kan bytte ut frø, nøtter og tørket frukt med andre lignende typer om du vil, bare pass på at mengdeforholdet er noenlunde likt. Og ja, de smaker ekstra godt om du dypper de i mørk sjokolade.


Tilberedningstid: 120 minutterAntall porsjoner: ca 20 barer



Dette trenger du:

50 gr gresskarkjerner

50 gr tørket aprikos eller rosiner

50 gr havregryn

250 gr mandler

25 gr chiafrø

175 gr flytende honning



Slik gjør du

1. Ha alt i en blender eller hurtigmikser og bland sammen. 

2. Ha bakepapir i en ildfast form, tilsett ingrediensene, og stek i forhåndsvarmet ovn på 120 grader i 60 minutter.

3. Avkjøl i romtemperatur og kutt i fine biter.

4. Oppbevar i lufttett beholder.


Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no


Ca pris per bar: kr 5,60

Kokken & Konditoren_logo.png