• Kokken

Hjemmelaget nugatti

Oppdatert: 23. nov. 2019


Så godt, og så enkelt. Hjemmelaget nugatti blir kjapt en slager hos alle i familien. Sannsynligheten er stor for at dette er noe du lager mer enn en gang!


Tilberedningstid: 30 min Antall porsjoner: 1 mellomstort syltetøyglass


Dette trenger du:

3 ss flytende honning

250 gr hasselnøtter

2 ss kakao

2 ss solsikke/rapsolje

0.5 ts maldonsalt


Slik gjør du:

  1. Fordel hasselnøttene jevnt utover et stekebrett med bakepapir. Stek på 160 grader varmluft i 15 minutter.

  2. Mens nøttene enda er varm, ha de i et klede, eller kjøkkenhåndkle, å "gni" nøttene slik at mesteparten av skallet faller av.

  3. Ha nøttene i en blender, eller hurtigmikser. Tilsett de andre ingrediensene, og miks til du får en glatt og relativ klumpfri røre. Dette tar litt tid, å du må nok skrape ned fra kantene et par ganger.

  4. Hell over på et syltetøyglass (eller lignende) og sett kjølig.


Smaker best på nystekt brød! Håper det smaker!

21 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2020 Kokken og Konditoren AS