top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Hjemmelaget nugatti

Oppdatert: 23. nov. 2019


Så godt, og så enkelt. Hjemmelaget nugatti blir kjapt en slager hos alle i familien. Sannsynligheten er stor for at dette er noe du lager mer enn en gang!


Tilberedningstid: 30 min Antall porsjoner: 1 mellomstort syltetøyglass


 

Dette trenger du:

3 ss flytende honning

250 gr hasselnøtter

2 ss kakao

2 ss solsikke/rapsolje

0.5 ts maldonsalt


 

Slik gjør du:

  1. Fordel hasselnøttene jevnt utover et stekebrett med bakepapir. Stek på 160 grader varmluft i 15 minutter.

  2. Mens nøttene enda er varm, ha de i et klede, eller kjøkkenhåndkle, å "gni" nøttene slik at mesteparten av skallet faller av.

  3. Ha nøttene i en blender, eller hurtigmikser. Tilsett de andre ingrediensene, og miks til du får en glatt og relativ klumpfri røre. Dette tar litt tid, å du må nok skrape ned fra kantene et par ganger.

  4. Hell over på et syltetøyglass (eller lignende) og sett kjølig.


Smaker best på nystekt brød! Håper det smaker!

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page