• Kokken

Hjemmelaget snickersbar!

Oppdatert: 16. feb. 2019


Disse enegribombene passer ypperlig når du må fylle på lagerende dine.

Snickers som energibar tenker du? Selvsagt sier vi! Hvor godt er det ikke å sette tennene i disse energibombene etter en hard treningsøkt. Disse barene krever ingen steking, og er derfor enkel å lage i tillegg.


Ikke kutt de så alt for store, for disse er mektige og smakfulle engergibomber.


PS! Bruk en kjøkkenmaskin til å lage snickersbarene. om du har, da går det mye fortere.


Tilberedningstid: 20 minutter Antall porsjoner: 20 stk



«Snickersbunn»

Du trenger:

150 gr peanøtter

200 gr peanøttsmør

150 gr melk

75 gr kokosolje

100 gr havregryn

30 gr kakaopulver

100 gr dadler uten stein



Slik gjør du:

  1. Ha peanøtter i en mikser og kjør sammen til et pulver. Ha peanøttsmør, melk og kokosfett i en gryte og smelt på lav varme.

  2. Ha havregryn, dadler, og kakaopulver i mikseren sammen med nøttene, og spe inn melk, mens du blander på lav hastighet.

  3. Bland alt godt sammen, og hell over i en halvdyp form med plastfolie. Bruk en slikkepott til å skrape alt utav mikseren, og fordele det jevnt utover formen.

  4. Sett kjølig.

Begynn så på peanøttopping



«Peanøttopping»

Du trenger:

125 gr peanøttsmør

25 gr kokosolje

50 gr agavesirup/honning

½ ts vaniljesukker



Slik gjør du:


  1. Skyll utav mikseren og ha i ingrediensene til peanøttopping. Bland dette sammen til du får en glatt topping.

  2. Fordel jevnt utover snickersbunnen, og la det stå kjølig over natten.

Kutt i porsjoner, og oppbevar kjølig i en lufttett beholder.


Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no


Ca pris per bar: kr 4,40

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS