Hverdagslig kyllingsalat ala «Cesar»

Kyllingsalat er ikke feil som hverdags-middag, det er kjempe godt og noe som faller i smak hos de fleste. Servert med bakte poteter, sprøtt bacon, bløtkokte egg og en god majones passer den egentlig vel så bra som en knallgod lunsj i helgen og.
Tid: 30 minutter Porsjoner: 4 stk
Du trenger:
600 gr kyllingbryst
6-8 stk mellomstore poteter
1 stk hjertesalat
4 stk egg
1 pk aspargesbønner
100 gr bacon i skiver
2 dl god aioli
50 gr parmesan
Krutonger
Salt og pepper
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
Kutt potetene i båter, bland med litt olje, salt og pepper. Fordel jevnt utover et stekebrett, og stek i ovnen til gyllen og gjennomstekt.
Fordel baconskiver utover et stekebrett og stek i ovnen til det er gyllent og sprøtt.
Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Stek gyllen på begge sider, ha i form og sett i ovnen. Stek kyllingen i 12 minutter, og la den hvile i 5 minutter.
Kok egg i 7,5 minutter. Avkjøl i kaldt vann, skrell og del i to.
Kok aspargesbønner i 2 minutter, i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann, og del i to.
Del hjertesalaten i fine store biter.
Server alt som en salat, sammen med høvlet parmesan og aioli.
Håper det smaker!
Denne oppskriften er en del av måltidsplanleggeren Hverdags