top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Hverdagslig kyllingsalat ala «Cesar»


En knallgod kyllingsalat

Kyllingsalat er ikke feil som hverdags-middag, det er kjempe godt og noe som faller i smak hos de fleste. Servert med bakte poteter, sprøtt bacon, bløtkokte egg og en god majones passer den egentlig vel så bra som en knallgod lunsj i helgen og.


Tid: 30 minutter Porsjoner: 4 stk


 

Du trenger:

600 gr kyllingbryst

6-8 stk mellomstore poteter

1 stk hjertesalat

4 stk egg

1 pk aspargesbønner

100 gr bacon i skiver

2 dl god aioli

50 gr parmesan

Krutonger

Salt og pepper


 

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.

  2. Kutt potetene i båter, bland med litt olje, salt og pepper. Fordel jevnt utover et stekebrett, og stek i ovnen til gyllen og gjennomstekt.

  3. Fordel baconskiver utover et stekebrett og stek i ovnen til det er gyllent og sprøtt.

  4. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Stek gyllen på begge sider, ha i form og sett i ovnen. Stek kyllingen i 12 minutter, og la den hvile i 5 minutter.

  5. Kok egg i 7,5 minutter. Avkjøl i kaldt vann, skrell og del i to.

  6. Kok aspargesbønner i 2 minutter, i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann, og del i to.

  7. Del hjertesalaten i fine store biter.

Server alt som en salat, sammen med høvlet parmesan og aioli.


Håper det smaker!


Denne oppskriften er en del av måltidsplanleggeren Hverdags

64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page