• Kokken

Hverdagslig kyllingsalat ala «Cesar»


En knallgod kyllingsalat

Kyllingsalat er ikke feil som hverdags-middag, det er kjempe godt og noe som faller i smak hos de fleste. Servert med bakte poteter, sprøtt bacon, bløtkokte egg og en god majones passer den egentlig vel så bra som en knallgod lunsj i helgen og.


Tid: 30 minutter Porsjoner: 4 stk



Du trenger:

600 gr kyllingbryst

6-8 stk mellomstore poteter

1 stk hjertesalat

4 stk egg

1 pk aspargesbønner

100 gr bacon i skiver

2 dl god aioli

50 gr parmesan

Krutonger

Salt og pepper



Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.

  2. Kutt potetene i båter, bland med litt olje, salt og pepper. Fordel jevnt utover et stekebrett, og stek i ovnen til gyllen og gjennomstekt.

  3. Fordel baconskiver utover et stekebrett og stek i ovnen til det er gyllent og sprøtt.

  4. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Stek gyllen på begge sider, ha i form og sett i ovnen. Stek kyllingen i 12 minutter, og la den hvile i 5 minutter.

  5. Kok egg i 7,5 minutter. Avkjøl i kaldt vann, skrell og del i to.

  6. Kok aspargesbønner i 2 minutter, i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann, og del i to.

  7. Del hjertesalaten i fine store biter.

Server alt som en salat, sammen med høvlet parmesan og aioli.


Håper det smaker!


Denne oppskriften er en del av måltidsplanleggeren Hverdags

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS