Julebounty
Oppdatert: 13. des. 2020

Kokosmakroner er noe vi liker godt. Så dette er en av de syv sortene som dukker opp hver jul her hjemme.
Selvfølgelig så dypper vi dem i deilig mørk sjokolade med et lite dryss maldonsalt på toppen, latterlig godt!
Tilberedningstid: 1 t. Antall porsjoner: 10-15 stk.
Du trenger:
4 stk eggehvite
200 gr mørk sjokolade
2 dl kokosmasse
150 gr honning
1 stk appelsin
0.25 ts maldonsalt
Slik gjør du:
Pisk eggehviter og honning. Visp inn kokosmasse og salt. Tilsett revet skall fra 1 stk appelsin
Ha det i en gryte, og varm på middelsvarme mens du rører godt i bunn med en slikkepott. Det er ferdig når det får en litt klissete og grøtete konsistens.
Bruk to skjeer og form massen til små «egg» som du fordeler jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
Stek i 10 minutter i en forhåndvarmet ovn på 180 grader. Avkjøl, før du dypper i smeltet sjokolade.
Håper det smaker.