Julebounty

Oppdatert: 23. nov. 2019


Disse godbitene er en av våres syv sorter til jul.

Kokosmakroner er noe vi liker godt. Så dette er en av de syv sortene som dukker opp hver jul her hjemme.

Selvfølgelig så dypper vi dem i deilig mørk sjokolade med et lite dryss maldonsalt på toppen, latterlig godt!

Tilberedningstid: 1 t. Antall porsjoner: 10-15 stk.



Du trenger:

4 stk eggehvite

200 gr mørk sjokolade

2 dl kokosmasse

150 gr honning

1 stk appelsin

0.25 ts maldonsalt



Slik gjør du:

  1. Pisk eggehviter og honning. Visp inn kokosmasse og salt. Tilsett revet skall fra 1 stk appelsin

  2. Ha det i en gryte, og varm på middelsvarme mens du rører godt i bunn med en slikkepott. Det er ferdig når det får en litt klissete og grøtete konsistens.

  3. Bruk to skjeer og form massen til små «egg» som du fordeler jevnt utover et stekebrett med bakepapir.

  4. Stek i 10 minutter i en forhåndvarmet ovn på 180 grader. Avkjøl, før du dypper i smeltet sjokolade.


Håper det smaker.

24 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS