• Kokken

Kalde vårruller med krabbe


Krabbe er en av våre favoritter, og er du sugen på en skikkelig god krebberett, så anbefaler vi kalde vårruller fylt med masse godsaker. De passer perfekt både til fest, eller som en skikkelig koserett.


Tilberedningstid: 20-30 minutter Antall porsjoner: 4 stk


Dette trenger du:

1 kg krabbeklør

4 stk reddik

3 dl soyasaus

2 ss sesamfrø

2 stk lime

12 stk rispapir ark

1 stk avocado

1 stk gulrot

1 potte koriander

1/2 stk agurk



Slik gjør du

  1. Rens krabbeklørene for kjøtt. Det er lurt å hakke gjennom kjøttet med en ikke så alt for skarp kniv, da finner du evnt. biter av skall og brusk.

  2. Skrell gulrot og rasp grovt. Gjør det samme med reddik. Ha i en bolle og tilsett 2 stk hakket koriander, sesamfrø, soyasaus og limesaft etter smak.

  3. Kutt agurk i strimler. Fjern skall og stein på avocado, mos sammen grovt, og smak til med limesaft og salt.

  4. Bløtlegg rispapir i kaldt vann etter anvisning på pakken.

  5. Press av litt av vannet fra rispapir, legg de utover et plastikk skjærebrett, da vil de ikke feste seg så lett i underlaget.

  6. Fyll med tilbehøret, og rull opp til vårruller. La de ligge litt på skjærebrettet før du kutter de i biter, da setter de seg litt. Dryss over litt koriander før servering om du ønsker det!


Server med en dippsaus du lager av soya, limesaft og koriander. Håper det smaker!

46 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS