• Kokken

Kokosis med sjokoladetrekk


Hjemmelaget pin-up med kokos og sjokolade, enkelt og veldig godt!

Det nærmeste du kommer en fryst kokosbolle eller skumbolle. Kokosis med sjokoladetrekk er en supergod og oppfriskende is med tropiske aner. Den får en kremet og god konsistens, og når du dypper den i hjemmelaget sjokoladetrekk så kommer den til å falle i smak hos de aller fleste.


Alt du trenger og gjøre er å blande dette sammen!

Det aller beste? Den er meget enkel og veldig rask å lage.


Oppskrift på pinneis.


8 dl kokosmelk – ikke lett

1 dl lønnesirup

2 ss sukker

Saften av 2 stk lime


Slik gjør du:

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle og miks sammen med en stavmikser eller i en blender.

  2. Fyll i ispinneformer, sett i pinne og frys.

  3. Når isen er ferdig fryst dypper du den i sjokoladetrekk og drysser kokos over.

Sjokolade trekk


100 gr mørk sjokolade

50 gr kokosfett

Slik gjør du:

  1. Ha sjokolade og kokosfett i en bolle over et vannbad og smelt på middels varme.

  2. Rør godt sammen med en visp, og avkjøl litt før du dypper fryst is nedi.

  3. Dryss over kokos rett etter at du har dyppet i sjokolade.



Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

81 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS