top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Kremet pasta med grønt


Vi skal med hånden på hjertet innrømme at «tidsklemma» er et velkjent begrep her i huset og. Til hverdags så liker vi å spise enkle, raske, sunne og varierte middager.


Vi vet at mange leter etter inspirasjon til hverdagsmiddagen, og en ting er sikkert - pasta er noe som ofte går igjen. Det er jo egentlig ikke så gale, for det er jo ganske godt.


Denne oppskriften er med kremet pasta og masse grønt. Den er ferdig på 15-20 minutter, og passer alle - fra den travle småbarnsfamilie, til den aktive som så vidt har tid å spise middag før det skal tilbakelegges eks antall mil i skog og mark.


Tid: 20 minutter Antall porsjoner: 4 stk


Du trenger:

240 gr pasta etter ønske

2 dl fløte eller creme fraiche (bruker du creme fraiche blir den mer «mektig»)

1 stk sitron

3 dl fryste erter

150 gr fersk spinat

1 stk brokkoli

Salt og pepper


Slik gjør du:

  1. Kok pasta i lettsaltet vann, etter anvisning på pakken. Kutt brokkoli i fine buketter og kok med pastaen de siste minuttene. Sil av vannet.

  2. Kok opp fløte, og la det koke i 3-4 minutter.

  3. Ha i fryste erter, la det koke i 2 minutter.

  4. Tilsett så spinat, brokkoli og kokt pasta.

  5. Smak til med salt, pepper og sitronsaft for servering.

Håper det smaker!

193 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page