Kylling med bønnepasta og pesto med grønnkål

Intet slår en god pasta og kyllingrett. Denne har vi laget med bønnepasta, pesto med grønnkål og en enkel tomatsalat.
Passer ypperlig til middag, lunsj og ikke minst som en god pastasalat om det mot formodning skulle bli rester.
Nivå: Enkel Tid: 30 minutter Porsjoner: 4 stk
Du trenger:
4 stk kyllingbryst
250 gr pasta
4 ss grønnkål pesto
250 gr cherrytomat
1/6 stk brokkoli
Slik gjør du:
Sett på en gryte med vann til pastaen
Kryddre kyllingfiletene med salt og pepper. Stek de på begge sider i en varm panne med litt olivenolje til de får en fin gyllen farge.
Stek så ferdig i ovn på 160 grader varmluft i 12-15 minutter. La kyllingen hvile i 10 minutter før du skjærer den i skiver.
Men kyllingen står i ovnen koker du pastaen og gjør klar tomat og brokkolisalaten.
Den lager du ved å kutte tomatene og brokkolien i tynne skiver.
Når pastaen er ferdig kokt siler du av vannet å blander inn pestoen.
Om ønskelig kan du toppe med litt hakkede cashewnøtter.
Håper det smaker!
Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no