Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS

  • Kokken

Kyllingspyd med cous cous og grønnsaker


Dette er en middag som passer like godt til hverdags- som til helgemat. Kyllingspydene kan du fint hive på grillen. En god sunn middag, perfekt til solfylte dager


Nivå: Enkel      Tid: 20-30 minutter    Porsjoner: 4 stk



Du trenger:

1 pk     kyllingbryst uten skinn

Trepinner/grillspyd

1 pk     grønnkålsalat mix

2 dl      cous cous

3 ss     lettrømme

1 stk    granateple

3 ss     grovhakkede peanøtter

Salt, pepper og sitron



Slik gjør du:

  1. Kok opp 5 dl vann, ha cous cous i en skål og hell vannet over. Dekk skålen med plastfolie.

  2. Del kyllingbrystene i store biter, eksempelvis åtte terninger. Lag grillspyd med kyllingkjøttet å krydre med salt og pepper. Bruk en stekepanne og stek først på høy varme med litt olivenolje før du skrur ned temperaturen å steker den ferdig.

  3. Bland sammen cous cous, salat mix og rømme. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  4. Del granateple i to, press utav frøene. Gjør dette over i sil.

  5. Server kyllingspyd med cous cous salat og tilbehør.

Håper det smaker!

2 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png