top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Kyllingspyd med cous cous og grønnsaker


Dette er en middag som passer like godt til hverdags- som til helgemat. Kyllingspydene kan du fint hive på grillen. En god sunn middag, perfekt til solfylte dager


Nivå: Enkel      Tid: 20-30 minutter    Porsjoner: 4 stk


 

Du trenger:

1 pk     kyllingbryst uten skinn

Trepinner/grillspyd

1 pk     grønnkålsalat mix

2 dl      cous cous

3 ss     lettrømme

1 stk    granateple

3 ss     grovhakkede peanøtter

Salt, pepper og sitron


 

Slik gjør du:

  1. Kok opp 5 dl vann, ha cous cous i en skål og hell vannet over. Dekk skålen med plastfolie.

  2. Del kyllingbrystene i store biter, eksempelvis åtte terninger. Lag grillspyd med kyllingkjøttet å krydre med salt og pepper. Bruk en stekepanne og stek først på høy varme med litt olivenolje før du skrur ned temperaturen å steker den ferdig.

  3. Bland sammen cous cous, salat mix og rømme. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  4. Del granateple i to, press utav frøene. Gjør dette over i sil.

  5. Server kyllingspyd med cous cous salat og tilbehør.

Håper det smaker!

27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page