Kyllingspyd med cous cous og grønnsaker

Dette er en middag som passer like godt til hverdags- som til helgemat. Kyllingspydene kan du fint hive på grillen. En god sunn middag, perfekt til solfylte dager
Nivå: Enkel Tid: 20-30 minutter Porsjoner: 4 stk
Du trenger:
1 pk kyllingbryst uten skinn
Trepinner/grillspyd
1 pk grønnkålsalat mix
2 dl cous cous
3 ss lettrømme
1 stk granateple
3 ss grovhakkede peanøtter
Salt, pepper og sitron
Slik gjør du:
Kok opp 5 dl vann, ha cous cous i en skål og hell vannet over. Dekk skålen med plastfolie.
Del kyllingbrystene i store biter, eksempelvis åtte terninger. Lag grillspyd med kyllingkjøttet å krydre med salt og pepper. Bruk en stekepanne og stek først på høy varme med litt olivenolje før du skrur ned temperaturen å steker den ferdig.
Bland sammen cous cous, salat mix og rømme. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Del granateple i to, press utav frøene. Gjør dette over i sil.
Server kyllingspyd med cous cous salat og tilbehør.
Håper det smaker!