• Kokken

Laks med byggryn, rødkål og gulrot



Super enkel og supersunn lakserett. Du kan lage salaten, ta den med i sekken og gamble på at du får deg en fisk på tur og.



Du trenger:

200 gr byggryn

2 stk    gulrot

¼ stk   rødkål

½ stk   agurk

800 gr laks eller annen rødfisk

1 stk    vårløk

pepperrot (valgfritt)

salt og pepper

oliven olje og sitron



Slik gjør du:

  1. Bløtlegg byggryn over natten. Sil av vannet og kok til byggrynene er ferdig.

  2. Høvle rødkål, rasp gulrot og kutt agurk i biter.

  3. Ha i en salatbolle sammen med byggryn.

  4. Smak til med sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.

  5. Bak laksen på 100 grader til den er gjennomstekt, men forsatt saftig.

  6. Vi bakte et helt halestykke på 800 gram og det tok ca 12 minutter.

  7. Husk og la fisken hvile litt før servering.

Server byggryn salat med fisk du har ”revet” i biter. Topp med vårløk og revet pepperrot.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS