Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS

  • Kokken

Lompe med kremost, salat og varmrøkt laks.


Man trenger påfyll på tur, slik er det bare. Gode lomper, fylt med masse godsaker, er et utmerket alternativ da. Fordelen med slik «nistemat» er at den er lett å pakke med seg i sekken, og den er lett å lage på forhånd.


Disse har vi laget med kremost, avocado, varmrøkt laks og salat. Et smakfult og næringsrikt alternativ på påskefjellet, som også passer godt på en fjelltapas.


Nivå: Enkel. Tid: 15 min. Porsjoner: 4 stk



Du trenger:

8 stk gode lomper eller potetlefser

250 gr varmrøkt laks

1 stk avocado

1 pose salatmiks

125 gr kremost

1 stk sitron

Salt, pepper.



Slik gjør du:

1. Lag en avocadokrem av avocado og kremost. Smak med salt, pepper og litt sitronsaft.

2. Smør avocadokremen utover lefsene.

3. Fjern skinnet på laksen og del den i grove biter. Fordel bitene på lompene.

4. Ha på salatmiks og rull sammen.


Er dere mange på tur, og skal dele på maten, så deler du lomperullene i to.


Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png