Lompe med kremost, salat og varmrøkt laks.

Man trenger påfyll på tur, slik er det bare. Gode lomper, fylt med masse godsaker, er et utmerket alternativ da. Fordelen med slik «nistemat» er at den er lett å pakke med seg i sekken, og den er lett å lage på forhånd.
Disse har vi laget med kremost, avocado, varmrøkt laks og salat. Et smakfult og næringsrikt alternativ på påskefjellet, som også passer godt på en fjelltapas.
Nivå: Enkel. Tid: 15 min. Porsjoner: 4 stk
Du trenger:
8 stk gode lomper eller potetlefser
250 gr varmrøkt laks
1 stk avocado
1 pose salatmiks
125 gr kremost
1 stk sitron
Salt, pepper.
Slik gjør du:
1. Lag en avocadokrem av avocado og kremost. Smak med salt, pepper og litt sitronsaft.
2. Smør avocadokremen utover lefsene.
3. Fjern skinnet på laksen og del den i grove biter. Fordel bitene på lompene.
4. Ha på salatmiks og rull sammen.
Er dere mange på tur, og skal dele på maten, så deler du lomperullene i to.
Håper det smaker!
Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no