• Kokken

Majones


Hjemmelaget majones

Lag majonesen din selv. Da er den rett og slett mye bedre. Dette er en ”base” oppskrift som du kan smake til akkurat slik du ønsker. Vi bruker den som utgangspunkt for så og si de fleste majoneser vi lager. Grunnen til at vi bruker hele egg og ikke bare plommer er rett og slett fordi at vi syntes du helt fint kan lage majones på hele egget, verken mer eller mindre.



Du trenger:

2 stk    egg

4 dl      nøytral olje (raps eller solsikke)

1 ts      hvit eddik

½ ts     salt

½ ts     dijon sennep



Slik gjør du:

  1. Ha egg, eddik, salt og sennep i et litermål.

  2. Bruk stavmixer og spe inn oljen i en tynn stråle.

  3. Begynner den å skille seg, ha i noen dråper kaldt vann.

  4. Smak til med salt og sitronsaft om det trengs!


Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS